Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Όλοι στο πλευρό του μικρού Μανωλάκη

Η επίσκεψη του Πάμπλο Γκαρσία στον 15χρονο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα DPS σε PVP και PVEΟ Πάμπλο Γκαρσία έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του καθώς επισκέφτηκε ένα 15χρονο αγοράκι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο gear του καθώς και στην επιλογή των glyphs και η ΠΑΕ έδωσε κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες γύρω από την συγκεκριμένη κίνηση του Ουρουγουανού.

Τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

Η συγκινητική ιστορία του 16χρονου αγοριού που είχε ως όνειρο να γνωρίσει το είδωλό της, τον Πάμπλο Γκαρσία

Ανυπολόγιστη η αξία της στιγμής που βλέπεις – ανήμπορος να το πιστέψεις – το όνειρο μιας ζωής να αποκτά μορφή, να υλοποιείται. Ο μικρός Μανωλάκης κοιμόταν και ξυπνούσε με μια επιθυμία. Απλή. Να γνωρίσει το είδωλό του, τον Πάμπλο Γκαρσία, να κάνουν ένα συμβολικό DUEL και να μην ξεμέινει ποτέ από μπάφους και πρασάδες. Όλα αυτα βέβαια είναι τέσσερις επιθυμίες, αλλά ο μικρός Μανωλάκης στο μάθημα της αριθμητικής αντί να προσέχει τον δάσκαλο... μελετούσε το δελτίο του Πάμε Στοίχιμα για να βγάλει 15 over.

Κάτι τόσο μικρό και για κάποιους ασήμαντο, ήταν για εκείνον στην κορυφή των προτεραιοτήτων του αν εξαιρέσουμε τους μπάφους. Κι αυτό δεν άλλαξε, όταν η ζωή του 15χρονου αγοριού ταρακουνήθηκε από το σοκ που προκαλεί η μείωση του DPS μετά από ένα patch. Ο μανωλάκης διαγνώστηκε με ανεπάρκεια στο energy regeneration του Rogue του και δύο εβδομάδες τώρα πειραματίζεται σε prive Server περιμένοντας τα αποτελέσματα των μάταιων αλλαγών που κάνει σε gear/spec/glyphs

Με την ψυχολογία στο μηδέν και την εικόνα της Τούμπας, την οποία δεν κατάφερε να επισκεφτεί (επειδή τραβώντας κανάλι την προηγούμενη μέρα .. παρακοιμίθηκε), να δεσπόζει από το μπαλκόνι και να κυριαρχεί στις θολές σκέψεις του, ο μικρός Μανωλάκης ένα πράγμα εξακολουθούσε να θέλει σαν τρελός. Να γνωρίσει τον Πάμπλο Γκαρσία και να κάνει ένα DUEL μαζί του.

Η οικογένειά του απευθύνθηκε στον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάει ο Πάμπλο Γκαρσία να δει τον μικρό, μιας και ο Μανωλάκης κύλησε σε νευρική ανορεξία. Μια τέτοια κίνηση – σύμφωνα με τους γιατρούς – θα ήταν κομβικής σημασίας για την εύθραυστη ψυχολογία του μικρού, αλλά και του καρδιακού του φίλου Χρηστάκη.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημα και μετά την προπόνηση της Πέμπτης (12/09) βρέθηκε σε κεντρικό Internets Cafe καιι συνάντησε τον Μανωλάκη. Τη σκηνή την περιγράφει καλύτερα ο φίλος του ο Χρήστος: «Το χαμόγελο που είδα στο μαλάκα το χονδρό,  αυτό που φτάνει μέχρι τ’ αυτιά και σκέφτεσε «ρε το μαλάκα το χοντράδι, ούτε ο DESTRO δε χαίρετε έτσι όταν τον πάω στο χωριό».  Έλαμπαν τα κόκκινα από το μπάφο μάτια του. Το μόνο που θέλω είναι να βλέπω τον μαλάκα τον χονδρό χαρούμενο και χορτάτο με πρασάδες.

Ο ίδιος ο Μανωλάκης, ακόμα ζαλισμένος από την εμπειρία της συνάντησης με το είδωλό του και δυσκολευόταν να εκφράσει τα συναισθήματά της. «Δεν ήξερα τίποτα», μας είπε και συνέχισε: «Ηταν κατι διαφορετικό για μένα. Δεν το περίμενα. Πόρνες πόρνες πόρνες» ξεστόμισε από αμηχανία. Χάρηκα πολύ γιατί από την περασμένη σεζόν ήθελα να πάω να τον δω, αλλά ήταν δύσκολο γιατί δε μένουμε στη Θεσσαλονίκη κι επειδή ο Βαγγελάκης δε μου έβαζε κάρτα στο WoW δε μπορούσα να μπω καν στο παιχνίδι! Ευχαριστώ πολύ τον Πάμπλο Γκαρσία που ήρθε εδώ και μόλις βγω από το Internets Cafe θέλω να πάω να φάω τέσσερις πρασάδες και να παω να τον δω στο γήπεδο».

Στην ερώτηση γιατί τον Πάμπλο Γκαρσία, ο Μανωλάκης απάντησε με τη χαρακτηριστική παιδική απλότητα «Γιατί όλοι οι άλλοι είναι πουτάνας γιοί Αρειανοί γαμώ το χριστό και γαμώ την παναγία τους», ενώ… αποκάλυψε και την υπόσχεση του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή: «Μου είπε ότι θα πάμε μαζί στη σουίτα του ΠΑΟΚ να παίξουμε PVP μαζί στην γιγαντοοθόνη της Τούμπας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου